Mòdul de Supervisió

Mòdul de Supervisió

Aquest curs és reconegut com "Mòdul de Supervisió" per la FEATF amb el que el CTRFT completa els requisits per accedir al títol de psicoterapeuta familiar de la FEATF, que són 675 hores de formació en els Mòduls Bàsic i Avançat més 150 hores de supervisió clínica . Vegeu "Guia de procediments" en www.featf.org.

L'equip docent del Centre Teràpia Relacional Familiar de Tarragona proposa per al mòdul de supervisió:

 • La supervisió directa de casos.
 • La supervisió indirecta de casos, per seguir refinant l'aplicació pràctica del model relacional al lloc de treball, a les qualitats personals del professional i a les característiques dels clients, usuaris o pacients.
 • La participació com a membre d'un equip terapèutic per aportar estratègies i intervencions que millorin la realització de psicoteràpies familiars.
 • La implicació personal en l'aprofundiment dels aspectes emocionals del paper de psicoterapeuta, a través de la identificació dels isomorfismes, ressonàncies i contratransferencias i, en paral·lel, seguir comprenent la implicació personal en el treball en equip en adoptar diferents rols: terapeuta, coterapeuta i membre de l'equip.

Metodologia

El Mòdul de Supervisió que oferim està estructurat en dos cursos lectius de 75 hores cadascun. El grup és d'un de mínim 7 i un màxim 10 professionals.

 • La metodologia és bàsicament presencial, però es complementa amb un treball individual de bibliografia i presentació del cas per escrit, lectura dels casos dels companys que seran treballats presencialment en el grup i un contacte amb el grup on-line per compartir tasques de reflexió de les sessions realitzades.

  Programa

  Una sesión quincenal (en lunes) de 16 horas a 20 horas.
  De octubre a junio. Inicio: 30 de septiembre 2019.

  Docents

  Supervisors acreditats de l'equip docent del CTRFT: Maria Rosell Forés, Mar Vergés Grau i Carlos Lamas Peris.

  Seminaris Extraordinaris

  Dins de la matrícula del Mòdul de Supervisió està inclosa la participació en els Seminaris Extraordinaris de l'any en curs.

 • Dirigit a:

  Professionals que han realitzat la Formació Bàsica i Avançada en el model relacional en qualsevol escola acreditada per la Federació Espanyola d'Associacions de Teràpia Familiar, que estiguin treballant i que vulguin continuar la seva formació.

  Matricula

  Enviar currículum amb la sol·licitud de ser acceptat al curs, abans del 30 de juliol de l'any en curs.

  Més informacions o dubtes puntuals, trucar a 977212260 o info@terapiafamiliartarragona.com

  Acreditació

  Es certificaran les hores d'assistència al Mòdul de Supervisió acreditat per la FEAFT.

  Els Seminaris Extraordinaris es computen com a formació continuada per a la reacreditació de la FEAFT.

  Importe Matrícula

  El importe de la matrícula es de 1.600€ que se abona 400€ en forma de prematrícula al realizar la matrícula y tres pagos trimestrales de 400€.